Boční panel
Popis produktu
Složení: Alfalfa BIO (semena vojtěšky)
Obsah: 120g
Příprava: Namáčejte semena 6-8 hodin, poté propláchnout vodou. Doba klíčení 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle. Ideální teplota je 18-20°C, 2x denně proplachovat. Před konzumací ještě jednou oparně umýt teplou vodou. Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.
Popis: Již Arabové byli přesvědčeni o síle klíčivých semínek: „V klíčku je obsaženo všechno, co přináší život"". Výhonky alfalfa jsou semena vojtěšky a v chuti připomínají řeřichu, ale jsou jemnější. Obzvláště vítané během dlouhých zimních měsíců. Výhonky alfalfa se používají do salátů, polévek a jako obloha na chleba.
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:
Energetická hodnota | 96 kJ/ 23 kcal |
Bílkoviny | 19,8 g |
Sacharidy | 2,1 g z toho 0,2 g |
Tuky | 0,7 g z toho nasycené 0,7 g |
Sůl | 0,02g |
Obsah: 120g
Příprava: Namáčejte semena 6-8 hodin, poté propláchnout vodou. Doba klíčení 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle. Ideální teplota je 18-20°C, 2x denně proplachovat. Před konzumací ještě jednou oparně umýt teplou vodou. Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.
Popis: Již Arabové byli přesvědčeni o síle klíčivých semínek: „V klíčku je obsaženo všechno, co přináší život"". Výhonky alfalfa jsou semena vojtěšky a v chuti připomínají řeřichu, ale jsou jemnější. Obzvláště vítané během dlouhých zimních měsíců. Výhonky alfalfa se používají do salátů, polévek a jako obloha na chleba.